brussel-marktbrussel-triomfboog-parkBrussel

Stadsstrand Brussel: the place to be

Stel je voor: 6.000 m˛ fijn zand, exotische muziek, palmbomen, sportvelden, waterfietsen, spelletjes voor kinderen, een Boat Club.., en dat allemaal in het centrum van Brussel! Stadsstranden zijn ‘hot’ en ook de Stad Brussel organiseert dit evenement elke zomer, waarbij een stadsdeel aan de Akenkaai wordt omgetoverd in een tropisch paradijs.

In 2016 is het strand geopend van 1 juli tot 7 augustus. Het stadsstrand van Brussel is er voor jong en oud. Naast de gezellige strandhutjes die de lekkerste hapjes en drankjes serveren aan oververhitte badgasten, is er voldoende entertainment voor kinderen.

Brussel_brussel-bad-stadsstrand

The place to be
Je kan deelnemen aan diverse sportactiviteiten, kijken naar filmklassiekers op het grootste openluchtscherm van Brussel of een operavoorstelling in de openlucht bijwonen.

Dit is ‘the place to be’ voor bouwers van zandkastelen, liefhebbers van zen, beoefenaars van allerlei balspelen, fijnproevers en lekkerbekken, fans van rock of hiphop, film en opera en voor iedereen die graag een vleugje exotisme opsnuift tijdens een warme Brusselse zomer.

Brussel_stadsstrand-brussel-bad

Voor de nachtvlinders organiseert de BoatClub festivals met de beste dj’s van de hoofdstad en kan je je al swingend helemaal uitleven op het strand of varend over het Brusselse kanaal.

Brussel Bad
Akenkaai - 1000 Brussel

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zondag: van 11.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag: van 11.00 tot 23.00 uur. Gesloten op maandag.
Bereikbaar met de metro (station IJzer) en tram 58 – 51.
Toegangsprijs en korting: gratis, voor deelname aan bepaalde activiteiten moet je betalen.

Brussel Bad

Sfeerimpressie van het stadstrand van Brussel.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.