Brusselbrussel-marktbrussel-triomfboog-park

Slapen in je eigen treinstel

Slapen in je eigen treinstel (met maximaal 8 medereizigers), prachtig ingericht met authentiek treinmeubilair van internationale treinen die het spoor in de twintigste eeuw nog bereden. En je toch niet verplaatsen. Dat kan in Brussel.

Voor jong en oud, treinfanaat of niet, is het Train Hostel in Brussel een onvergetelijke ervaring. Nergens voel je je meer ‘reiziger’ dan in het Hostel in Schaarbeek. Voor ‘gewone’ toeristen, spoorweg-enthousiastelingen of backpackers, alleen reizend, met een groep vrienden of familie, het Train Hostel heeft voor iedereen een unieke accommodatie beschikbaar tegen zeer schappelijke prijzen.

Brussel_train-hostel-hotel

Veel is mogelijk
Het Hostel beschikt over 200 bedden, zowel in cabines en compartimenten (een treinstel) voor maximaal 9 personen, als in de romantische suite voor 2 personen of in een eigen appartement (op drie minuten loopafstand van het Hostell).

Ben je met meer personen dan huur je 'gewoon' twee treinstellen af. Veel is mogelijk bij het Train Hostel. Alle cabines, compartimenten en suites beschikken over eigen douche en toilet. Het Train Hostel ligt vlakbij het station van Schaarbeek, waar sinds september 2015 het nieuwe spoorwegmuseum 'Train World' gevestigd is.

Train Hostel
Avenue Georges Rodenbach 6
Schaarbeek, 1030 Brussel 

Brussel_train-hostel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video