brussel-triomfboog-parkbrussel-marktBrussel

Fietstour langs de highlights van Brussel

Wil je op een leuke en ontspannen manier de bezienswaardigheden van Brussel ontdekken? Boek dan een fietstour met Nederlandse gids langs de highlights van de stad. In 3 uur tijd fiets je samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel, zoals de Grote Markt, de Sint-Hubertusgalerijen, de mooiste stripmuren en natuurlijk Manneke Pis. Je fietst ook door de Europese wijk waar veel gebouwen van de EU te vinden zijn en door de kleurrijke Afrikaanse wijk.

Tijdens de tour zal de gids ook tips geven over de leukste plekjes waar je iets kan eten of drinken. Een fietstour is een aanrader tjdens een stedentrip naar Brussel en is ook heel leuk met een grote groep of je gezin! Plan je fietstocht aan het begin van je stedentrip. Zo heb je de rest van de dagen profijt van de tips die de gids je geeft.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Brussel bent!

Boek hier een fietstour met gids door Brussel!

Brussel_fietstour-brussel-1a.jpg

Gids
De enthousiaste gids neemt je mee langs de bekende, maar ook langs de minder bekende bezienswaardigheden in Brussel, waardoor je een compleet beeld van de stad krijgt. Doordat de gids Brussel op z'n duimpje kent krijg je ook veel handige en persoonlijke tips voor de rest van je verblijf. Dit maakt een fietstour in Brussel niet alleen de handigste manier om de stad beter te leren kennen, maar ook dé manier om alles uit je bezoek aan Brussel te halen.

Je krijgt tips over leuke barretjes en restaurantjes in Brussel. Geschiedenis, spannende verhalen en leuke anekdotes komen ook uitgebreid aan bod. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor het maken van foto’s en stop je regelmatig. Je stopt ook even een half uurtje om te genieten van een heerlijke Belgische wafel en Belgische chocola en fietst langs de beste frituurzaak van de wereld. 

Brussel_fietstour-bajabikes

Fietsen in Brussel
Brussel is een leuke en veilige stad om per fiets te ontdekken. De stad is helaas niet helemaal vlak en er zitten een aantal pittige hellingen in de route. Bij regen krijg je een poncho of mag je de fietstocht gratis verzetten of annuleren. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar en wil je liever fietsen met een elektrische fiets, dan kan dat ook. Je betaalt dan een toeslag van € 16,- op de prijs van de tour.

BajaBikes is een Nederlandse organisatie die fietstours organiseert door Brussel en 175 andere steden overal ter wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Brussel bezoekt. De tour langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Brussel duurt gemiddeld 3 uur. 

Brussel_fietstour-brussel

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.