Brusselbrussel-marktbrussel-triomfboog-park

Chocolates Galler

Ontdek de lekkernijen van een Belgisch chocolade-instituut in de chocoladeboetiek Chocolates Galler op de Grote Markt in Brussel. Proef hier de smaak van echte Belgische chocolade, de chocolade van de koningen...

Het familiebedrijf Galler werd in 1976 gesticht door Jean Galler, hofleverancier van het Belgische Koningshuis sinds 1995. Eenvoud, klasse en perfecte grondstoffen vormen het kenmerk van Chocolates Galler. Laat je hier onderdompelen in een wereld vol unieke smaken. Herontdek de echte smaak van chocolade via een reis naar de basics van de meester-chocolatier. Een creatieve verpakking, pure chocolade, een waaier aan smaken, luchtigheid en eerlijkheid.

Brussel_Galler-chocolade

De medewerkers van Galler nodigen je graag uit om in de luxueuze boetiek in de Boterstraat, vlakbij de Grote Markt, in Brussel voor een fantastische zintuiglijke ervaring. Het personeel helpt je graag met het maken van een keuze, proeven staat vrij. Galler heeft een rijk gamma aan chocolade, pralines, snoepjes, repen, tabletten, kattentongen, smeerpasta's, orangettes, truffels, geglazuurde kastanjes, pātes de fruit, koekjes, gebakjes, thee, ijsjes, warme chocolademelk om mee te nemen (met de gekste smaakjes), Een uitgebreide keuze aan originele cadeauverpakkingen maakt deze winkel ideaal voor een souvenir of cadeau voor familie of vrienden.

Chocolates Galler
Rue au Beurre (Boterstraat) 44, Brussel

Brussel_Galler-chocolade

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.