brussel-triomfboog-parkbrussel-marktBrussel

White Design

In het hart van Brussel, op steenworp afstand van de Kleine Zavel, vind je White Design een winkel vol moderne meubelen en hippe verlichting.

Fun, trendy en creatief zo laten de meubelen en verlichting in de winkel van White Design zich het beste omschrijven. In deze hippe designwinkel tref je een keur aan grote namen.

Het Italiaanse design meubelmerk Magis ontwerpt meubilair dat zowel binnen als in de tuin te gebruiken is. De Italianen werken samen met vele bekende ontwerpers bijvoorbeeld Philippe Starck, Marcel Wanders of Erwan Bouroullec. Het label bracht in 2004 “Me Too” uit, een collectie voorwerpen en meubilair speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 en 6 jaar.

Naast het assortiment van Magis, is ook werk te koop van Nemo. Een merk dat in 1993 opgericht werd door Franco Cassina en Carlo Forcolini. Nemo concepten zijn tijdloos en ongevoelig voor trends.

Het leukste van White Design? Je slaagt hier voor prachtig nieuw design voor maximum de helft van de prijs. Hoe dat kan? De modellen in deze winkel worden niet langer verkocht in de detailhandel. White Label neemt ze over en presenteert ze vol elan tegen een zachte prijs. 

White Design Furniture & lighting
Rue de la Régence 61b, Brussel 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.