brussel-marktBrusselbrussel-triomfboog-park

Jardin Secret

Een kleine plantenwinkel in de Herderstraat in Elsene, verbegt in de achtertuin het ‘incognito’-hotel Jardin Secret. Goed verscholen en weg van alle lawaai van de stad. De exacte locatie van het hotel wordt pas vrijgegeven als je geboekt hebt. Er is geen receptie aanwezig, je moet in de shop de weg vragen en mag dan via een klein deurtje achterin de bloemenwinkel de kamers zoeken door de ‘geheime oase’.

Brussel_jardin-secret-hotel

Hotel Jardin Secret, dat van dezelfde hand is als het hippe JAM-hotel, telt 33 kamers. Alle kamers bieden uitzicht op de mooi ingerichte tuin, hebben een eigen badkamer en zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders. De kamers zijn voor twee tot vijf personen. Ontbijt kost 14 euro en wordt opgediend in een serre. Voor een gezellig hapje en drankje kan je terecht in het restaurant of de bar van het hotel.

Brussel_hotel-jardin-secret

Het hotel ligt op wandelafstand van onder andere het Muziekinstrumentenmuseum (MIM), het Magritte Museum, kunstencentrum Bozar en het Europees Parlement. Metrostation Porte de Namur ligt op 300 meter afstand en de Grote Markt ligt op 20 minuten lopen van het hotel. In de buurt van het hotel kan je ook genieten van talloze gezellige restaurants en bars.

Jardin Secret
Herdersstraat 2, Elsene

Brussel_hotel-jardin-secret

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.