brussel-triomfboog-parkBrusselbrussel-markt

Train Hostel - slapen in een trein

Slapen in je eigen treincabine, prachtig ingericht met authentiek treinmeubilair van internationale treinen, die het spoor in de twintigste eeuw nog bereden. En je toch niet verplaatsen. Dat kan in Brussel, in Train Hostel. Voor jong en oud, treinfanaat of niet, een onvergetelijke ervaring! En ook nog eens dichtbij het nieuwe spoorwegmuseum in Brussel: Train World.

Brussel_train-hostel-hotel

Nergens voel je je meer ‘reiziger’ dan in het Train Hostel in de deelgemeente Schaarbeek in Brussel. Voor 'gewone' toeristen, spoorweg-enthousiastelingen of backpackers, alleen reizend, met een groep vrienden of familie, het Train Hostel heeft voor iedereen een unieke accomodatie beschikbaar tegen schappelijke prijzen. 

Voor elk wat wils
Het Train Hostel heeft 200 bedden, zowel in cabines en compartimenten (een treinstel) voor meerdere personen (2 tot 9 personen), als in de romantische suite voor 2 personen of in een eigen appartement (op drie minuten loopafstand van het Hostell). Alle cabines, compartimenten en suites beschikken over eigen douche en toilet.

Brussel_train-hostel

Spoorwegmuseum
Het Train Hostel ligt vlakbij het station van Schaarbeek in Brussel, waar sinds september 2015 het nieuwe spoorwegmuseum gevestigd is, Train World. Dit museum heeft bijna 25 miljoen euro gekost en is voor de spoorwegliefhebber een must.

Train Hostel
Avenue Georges Rodenbach 6, Schaarbeek, Brussel

Brussel_train-world-museum

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video