brussel-triomfboog-parkBrusselbrussel-markt

Brussels Pass

De Brussel Pass is een handige stadspas voor een bezoek aan Brussel. Met deze pas heb je skip-the-line toegang tot enkele belangrijke attracties in Brussel, zoals het Atomium, Mini-Europe, het Madurodam van BelgiŽ, het ADAM Brussels Design Museum en Choco-Story Brussels. Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Brussel.

De Brussels Pass is vooral geschikt voor mensen die tijdens een citytrip naar Brussel niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste highlights van de stad, zoals het Atomium, Mini-Europe en de geschiedenis van de heerlijke Belgische chocolade in Choco-Story Brussels. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent, en dat je alles online kunt regelen.

TIP: Bestel de Brussel Pass van tevoren online en bespaar tijd en geld tijdens je stedentrip naar Brussel!

Bestel hier de Brussel Pass!

Brussel_Digital-Pass_Brussels
Atomium
De beroemde bollen van het Atomium vormen hťt beeldmerk van de stad Brussel.†In 1958 werd het Atomium gebouwd voor de Wereldtentoonstelling die toen in Brussel werd gehouden. Vijf van de negen bollen zijn te bezoeken. In het 'gebouw' kun je een museum en diverse exposities bezoeken en je hebt er een schitterend uitzicht op de hoofdstad van BelgiŽ. Met de Brussel Pass kun je deze attractie gratis bezoeken.

Mini-Europa en Choco-Story Brussels
Aan de voet van het Atomium in Brussel ligt Mini-Europe (ook wel Mini-Europa genoemd). In dit park doorkruis je in een paar uur tijd geheel Europa. Je maakt een reis langs 350 Europese miniaturen en animaties. Voor liefhebbers van chocolade is Choco-Story Brussels een paradijs. Je ziet hier de geschiedenis van chocolade, een live demonstratie van een chocolatier en uiteraard mag je ook proeven! Een ticket voor het ADAM Brussels Design Museum is ook inbegrepen bij de pas.

Brussel_Atomium

Korting en audioguide
Met de Brussel Pass krijg je bovendien 10% korting op allerlei andere bezienswaardigheden, musea en tours in Brussel. Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Brussel. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

Hoe werkt het?
Je hoeft de pas niet op te halen in Brussel maar je kunt thuis direct alles online regelen! Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Brussel.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video