Brusselbrussel-triomfboog-parkbrussel-markt

Gratis met de Brussels Card

De Brussels Card is de beste manier om het fascinerende Brussel, de Europese hoofdstad te verkennen. Veel attracties en musea in Brussel zijn gratis toegankelijk met de Card.

Met deze kaart heb je, afhankelijk van je keuze 24, 48 of 72 uur, gratis toegang tot meer dan 40 musea, bezienswaardigheden en monumenten in Brussel, en ontvang je exclusieve aanbiedingen en kortingen bij mode-ontwerpers, winkels, tentoonstellingen, restaurants en attracties in de stad. Met de Brussels Card krijg je ook korting op de toegang voor het Atomium.

TIP van de redactie van Brussel-Nu: bestel de Brussels Card vantevoren online en je kunt bij je bezoek aan Brussel meteen overal naar binnen!

Bestel hier de Brussels Card online
Je kunt de Brussels Card ook bestellen inclusief openbaar vervoer (bus, tram en metro) of inclusief hop-on hop-off bus.

Bestel hier de Brussels Card inclusief OV

Bestel hier de Brussels Card inclusief Hop-on Hop-off bus

Brussel_Atomium

Je kunt de Brussels Card ook in Brussel kopen op de volgende locaties:
- Bij het kantoor van Visit Brussels op de Grote Markt en Kunstberg (BIP, Koningsstraat 2). Dagelijks open van 9.00 tot 18.00 uur (BIP tijdens weekends en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur). Gesloten op 25/12 en 1/1.
- Het Bureau van Toerisme Vlaanderen (Grasmarkt 61). Dagelijks open. Maandag-zaterdag: 9.00-17.00 uur† (winter), 9.00-18.00 uur (zomer); zondag: 10.00-16.00 uur (winter), 10.00-17.00 uur (zomer). Juli-augustus: dagelijks 9.00-18.00 uur. Gesloten op 25/12 en 1/1.
- bij de volgende deelnemende musea: Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Old Masters Museum, Museum voor Natuurwetenschappen, Muziekinstrumentenmuseum.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Brussel. Kijk voor meer informatie over de Brussels Card en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Brussel, Antwerpen en andere Europese steden bij Citypasses.eu

Brussel_heilig_hart_basiliek-koekelberg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.