brussel-triomfboog-parkbrussel-marktBrussel

La Villa Lorraine

Voor een rijke geschiedenis in gastronomie, schuif je aan bij La Villa Lorraine in Brussel, wereldwijd gekend sinds 1953. Een must om te dineren wanneer je in BelgiŽ bent en je houdt van de verfijnde keuken van een sterrenrestaurant.

Het restaurant heeft een geschiedenis die teruggaat naar 1953 en sindsdien weten fijnproevers van over de gehele wereld de villa te vinden. In de loop der decennia is de keuken meerdere malen beloont met prestigieuze Michelinsterren. In de periode van 1972-1984 prijken er zelfs drie sterren aan gevel.

In 2010 Ė de sterren zijn inmiddels van de muur af Ė gooit de nieuwe eigenaar het roer om. De Villa krijgt een make-over, die zich laat omschrijven als: modern met een traditionele en internationale uitstraling. Een warm en gezellig restaurant waar iedereen zich goed voelt. Drie jaar later, weet de dienstdoende chef, het restaurant opnieuw een Michelinster te bezorgen.

Vele generaties fijnproevers beschouwen de Villa als de perfecte combinatie van prachtige gerechten en een keurige bediening, kortom alle ingrediŽnten voor een geslaagd diner buitenshuis.

La Villa Lorraine
Avenue du Vivier d'Oie 75 1000 Bruxelles

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video