brussel-triomfboog-parkBrusselbrussel-markt

Camping Caravaning Club Brussels

Camping Caravaning Club Brussels ligt in de bossen van Wezembeek-Oppem en op 5 minuten afstand van een metrostation dat je in één enkele rit naar het centrum van Brussel brengt. Ontspanning en cultuur gecombineerd tot een geslaagde match.

In de bossen van Wezembeek-Oppem ligt Camping Caravaning Club Brussels. De camping lijkt wel speciaal voor sportievelingen met veel sportvelden en fietsroutes in de omgeving. Je kan er ontspanning en cultuur combineren aangezien het centrum van Brussel op slechts 15 minuten rijden met de auto ligt. Wil je niet met de auto naar het centrum dan ben je in vijf minuten bij een metrostation en met één enkele rit in het hartje van Brussel.

Op minder dan 2 kilometer afstand van de camping bevindt zich een winkel waar je alles kan vinden wat je nodig hebt voor je verblijf op de camping. De camping is toegankelijk van 1 april tot en met 30 september. Voor een verblijf in de maanden juli en augustus kan je het beste even reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Camping Brussels
Warandeberg 52, B - 1970 Wezembeek-Oppem

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video