brussel-triomfboog-parkBrusselbrussel-markt

Sweet Brussels maakt haar naam waar

Sweet Brussels is een B&B die haar naam waar maakt. Dat is mede te danken aan de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse, Sofie (die je in Nederlands, het Engels en het Frans te woord kan staan). De B&B, gevestigd in een pand uit 1888, ligt in het hart van Brussel en op wandelafstand van de hippe Dansaertbuurt. Kunst, pubs, restaurants, modewinkels, antiquairs, alles zit in de buurt!

Het huis is met veel zorg gerenoveerd in een elegante eigentijdse stijl met respect voor het verleden. Elke kamer is comfortabel ingericht. SweetBrussels zou je het liefst voor jezelf houden, maar je gunt aan de andere kant Sofie en haar gezin heel veel klandizie, want hun gastvrijheid voelt als een warm bad. 

Vijf maal Sweet
Sweet Brussels beschikt over vijf kamers met elk ene eigen stijl (en bijpassende naam). Sweet Romance ‘biedt een schitterend uitzicht over de stad’. Sweet Elegance ‘heeft mooie hoge plafonds, veel licht en een groot balkon’. 

Sweet Memories heet zo’n lekkere regendouche dat de kans bestaat ‘dat je te laat arriveert bij het ontbijtbuffet’. Sweet Home is ‘smaakvol ingericht, ruim en met alle comfort’. Sweet Dreams tot slot, beschikt over aangename, zachte materialen, sfeervolle verlichting en is misschien wel de gezelligste kamer van het huis.  

SweetBrussels
Stalingradlaan 78, Brussel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Brussel in 4K

Mooie video over Brussel en haar bezienswaardigheden.