brussel-marktbrussel-triomfboog-parkBrussel

Appartement Koninginnegalerij: een unieke art nouveau beleving

Je eigen appartement in de Koninginnegalerij van Brussel, één van de drie Koninklijke Sint Hubertusgalerijen, is een 'art nouveau beleving' om nooit meer te vergeten.

De Koninginnegalerij ligt niet ver van het Centraal Station in Brussel en op een paar minuten wandelafstand van de Grote Markt. Logeren in één van de vier beschikbare kamers is een magische ervaring. Elke kamer is ingericht met een eigen thema en vertelt zo haar eigen verhaal over de galerijen.

Je zou in het geval van de Koninginnegalerij met evenveel recht kunnen spreken van een B&B, als er ook daadwerkelijk 'breakfast' geserveerd zou worden. Dat is niet het geval. De kamers hebben ook geen keuken, dus zou je het misschien beter een hotel kunnen noemen? Ook niet, want de Koninginnegalerij biedt niet de mogelijkheden van een hotel, zoals bijvoorbeeld roomservice of een restaurant. Vandaar de keuze om de Koninginnegalerij dan maar onder appartementen te scharen. Het doet verder uiteraard niets af aan de unieke locatie!

De kamers zijn geschikt voor twee personen, prachtig ingericht met oog voor detail en de beste materialen. Je hebt je eigen privé opgang. Huisdieren zijn niet toegestaan evenals roken. Eten doe je in dit geval buitenshuis, maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel. Wat een rijkdom aan restaurannts in de nabije omgeving! 

Appartement ‘Explorateur’ ligt op de tweede verdieping en heeft uitzicht op de Galerij. ‘ Black & White’ ligt op de derde verdieping aan een rustige binnenplaats en is met een lift te bereiken. Ook ‘Diva’ ligt op de derde verdieping maar heeft uitzicht op de Galerij en ‘Madame Loulou’ ligt op de tweede verdieping, aan de binnenplaats en is ook met de lift te bereiken.

Theatre du Vaudeville
Koninginnegalerij 15, Brussel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Brussels in a minute

Mooie korte impressie van Brussel met drone en video